Afvalracer Patty: “Nog even 2 weken vol knallen”

Nog 2 weken te gaan en ik vind het stiekem toch wel erg spannend worden! Ik houd er niet zo van om in ‘’the picture’’ te staan, en nu draait het echt allemaal om de kandidaten. Dat vind ik toch wel een beetje eng! Maar goed, nog even 2 weken vol knallen en dan zit het er al op.

Het is voorbij gevlogen!

Mijn mooiste verandering tot nu toe vind ik toch echt wel de progressie op mijn rug. Die is in de korte tijd best snel gegroeid, en daar ben ik echt trots op! Voor De Afvalrace wilde ik wat rondere billen en dat is ook zeker zichtbaar gelukt. Dat zijn tot nu toe wel de mooiste veranderingen waar echt mijn prioriteiten lagen.

Mijn mooiste ervaring vind ik toch wel dat ik geleerd heb hoe je bepaalde oefeningen moet uitvoeren en ook de benaming die daar dan bij hoort. Voorheen zou ik niet weten wat een hip trust, of een goodmorning was. En nu weet ik het bijna allemaal wel uit mijn hoofd, en dat is toch een mooie ervaring wat je er bij geleerd hebt.

Ik ben achteraf ontzettend trots op wat ik gedaan en bereikt heb. Zonder mijn coach Steef en soms de motiverende strenge gesprekken van Jochen zal ik nooit zover geweest zijn als waar nu ben. En daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor!

Tot volgende week!
Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 24
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!