Afvalracer Pascale: “Nog 8 weken te gaan”

En dan is de laatste fase aangebroken. Over 8 weken stopt De Afvalrace. Nog een kleine 2 maanden om de puntjes op de i te zetten.

De komende periode heb ik maar 1 doel: Nog zoveel mogelijk kilo’s kwijt raken. Met mijn eetpatroon gaat het goed. Ik weet goed waar ik op moet letten en het wordt steeds gemakkelijker om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ook het indelen van sportmomenten gaat goed. Dat wil niet zeggen dat ik er altijd zin in heb, maar ik ga wel en ben daarna blij dat ik geweest ben.

Ook in de afgelopen week waarin ik een zieke man en 2 zieke kinderen thuis had. Dan wordt er ineens veel meer van je gevraagd en is het gevaar dat het sporten meteen naar de achtergrond verhuist. Geloof me er zijn echt wel momenten geweest dat ik dacht ik ga niet ik zeg af, maar gelukkig zijn er meer momenten die zeggen dat ik gewoon moet gaan sporten en dat heb ik dus ook gedaan.

Ik ben wel blij dat het weekend is en dat ik even wat relaxter de dag kan beginnen. Gelukkig zijn de kinderen weer beter. Mijn man is nog wel even onder de pannen met zijn longontsteking.

Op naar een nieuwe week.
Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 18
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!