Afvalracer Pascale: “Ik doe de dingen zo omdat ik het wil”

En dan is het alweer 2019. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, uitdagingen en allerlei goede voornemens. Dat laatste hebben vele mensen met mij. Als je de media moet geloven, dan komen er maar weinig van die goede voornemens ook werkelijk uit.

Als ik terug kijk naar de afgelopen jaren, was ik ook altijd wel zo iemand. Steeds goed van start gaan en dan naar een maand of twee was alles weer weggezakt en bleef er niet veel over van de goede voornemens. Nu denk ik daar al heel anders over. Ik heb geen goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar ik doe de dingen zo omdat ik het wil.

De maand december was voor mij geen goede maand. Een maand waarin ik goed op mijn voeding heb gelet, veel heb gesport, maar geen resultaat behaald heb. Dat wil zeggen dat de weegschaal geen resultaat aangaf. Maar als ik dan verder ga kijken, heeft deze maand me veel meer opgeleverd dan ik zou denken. Ik heb gesport, ik heb gewoon gegeten en ik ben niet aangekomen en het allerbelangrijkste, ik heb er niet het bijltje bij neergegooid. Iets wat ik in het verleden al lang wel gedaan zou hebben.

Deze motivatie neem ik mee het nieuwe jaar in. Ik ga verder zoals ik bezig was, met hier en daar een aanpassing in mijn voedingsschema. En dan gaan we zien of er resultaat komt.

De komende week heb ik weer een bezoekje aan de diƫtiste. Zij heeft aan het begin van de afvalrace nog alles bij mij gemeten en genoteerd. Ben reuze benieuwd wat daar de veranderingen in zullen zijn.

Op zaterdag 19 januari wordt er door Enforce en Decathlon speciaal voor jullie een gratis Afvalrace Friends & Family Bootcamp georganiseerd. Om jullie een kijkje te laten nemen in het sportieve leventje van mijzelf en de andere Afvalrace kandidaten zou het onwijs tof zijn als je samen met ons met deze gratis Bootcamp meedoet. Het is een leuke ochtend en iedereen (vanaf 5 jaar) kan er aan mee doen!

Durf jij de uitdaging aan om samen met de Afvalrace kandidaten zaterdag 19 januari van 10.00-12.00 uur te sporten? Schrijf je dan nu in via deze link: Afvalrace Family & Friends Bootcamp!

Voor nu wens ik iedereen het beste voor het jaar 2019. En weet dat wanneer jij echt iets wil, dat het dan ook moet lukken. Daar ben jezelf de allerbelangrijkste factor in.

Tot volgende week!
Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 13
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!