Afvalracer Mirjam: Trots op mezelf en ook op de mensen die me helpen

We zijn alweer 2 maanden verder! De tijd vliegt enorm zeg. De terugblik op vorig jaar hebben we al gehad, nu even terugblikken op fase 2. Want waar staan we nu, wat hebben we al bereikt. Voor mij waren het de moeilijkste maanden denk ik in dit proces. En niet dat ik moeite heb met feestdagen of dingen laten. Maar het was voor al de gedachtes in mijn hoofd die parten speelden. Want ik at elke dag netjes binnen het aantal calorieën wat ik mag eten, ook de verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten zat goed. Alleen mijn gewicht is echt bijna 2 maanden gelijk gebleven. Dan weer iets eraf, dan weer iets erbij. Heb ik dan iets niet goed gedaan? Eet ik nog wel goed?

En oh wat is het dan enorm fijn dat je een Personal Trainer hebt en een hele club mensen achter je die je hierin steunen en helpen. Want ja in het eten en bewegen zat het niet. En ook al gingen er geen kilo’s af, mijn kledingmaat ging van 46/48 nu naar een 42. En ja zelfs die tailles zitten soms te los. Dus ik wist ergens wel dat ik goed bezig ben. Maar die vervelende gedachten komen dan toch weer terug. En daar wil ik niet meer heen.

Wat mijn oplossing was, de vraag wat is nu echt wat ik graag wil? Want wat ik echt wil is , sportiever en fitter worden en in september de Ten Miles lopen samen met Steef. Dat is mijn doel en mijn wil, dat ga ik doen! Dus ik laat mijn gewicht even los, concentreer me even op onze verbouwing thuis, ga wel hardlopen, blijf op mijn voeding letten. Alleen sporten even iets minder, dus 1 x minder per week.

En levert het me wat op. Ja innerlijke rust, de complimenten van mensen hoe goed ik eruit zie inmiddels, het positieve van enorm veel energie hebben en de gedachtes de baas zijn. Want daar zit gewoon mijn winst van deze periode. En wat zei de weegschaal vanochtend, – 14 kilo precies! Dus Hoppa, loslaten en doorgaan. Trots op mezelf en ook op de mensen die me helpen. Vooral mijn familie en Steef krijgen de credits, wat zijn we samen een goed team zeg. TROTS.

Liefs Mirjam

Mirjam wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Mirjam ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Mirjam 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!