Afvalracer Martine: Fit zijn, fit voelen

180 dagen heb ik keihard gewerkt aan mijn lijf, mijn mindset en mijn gezondheid. Want te zwaar zijn is gewoon niet goed voor je lijf, ook niet voor je mind…tenminste bij mij niet. Je hoort verschrikkelijke berichten over Corona en ik ben daarom nog blijer dat ik de keuze heb gemaakt om langdurig, maar vooral duurzaam te werken aan mijn gezondheid. Dat geeft mij momenteel houvast in deze crisis. Maar laat ik eerlijk zijn, daarvoor ben ik niet begonnen. Nee, ik wil gewoon slanker zijn, leuke kleding kopen, me lekker in m’n vel voelen. Dus met die insteek ben ik begonnen, maar nu ik mij een stuk fitter en sterker voel, weet ik gewoon dat dit beter is voor mijn gezondheid, naast dat ik mij er ook een stuk zelfverzekerder door voel.

Online sporten
Een andere reden dat ik me heb opgegeven voor de Afvalrace is dat ik wel een stok achter de deur kan gebruiken, en jeetje, wat een stok was het schrijven van deze blogs, het filmen voor de vlogs! Echt super, want ik moest wel doorzetten. En toen, kwam het moment dat de sportscholen dicht gingen….ff dacht ik sh*&^t…..hoe ga ik dit doen? Maar Enforce kwam met een online programma, trainingen die live verzorgd worden via onze facebook groep. Vanaf de 1e training ben ik mee gaan doen. Dit was voor mij wel een echte test, maar gelukkig merkte ik dat ik keurig mijn trainingen bleef doen. Ik heb ook een videomeet workout gedaan, dat was ook fijn. Thuis trainen en toch werd er goed op gelet door Remy dat we alles op de juiste manier deden en uitvoerde. Zweetdruppels gegarandeerd. Maar ik doe het gewoon, I put in the work! Hoe fijn is dat, stoppen is geen optie meer!

Toekomst
Ik blijf doen wat ik doe. Gezond eten zonder diëten. Lekker blijven sporten, krachttraining, hardlopen en boksen, wat ben ik blij dat ik sporten heb ontdekt die ik écht leuk vind om te doen. En dan zal ik langzaamaan mijn riem weg kunnen gooien. Want bij de start van De Afvalrace paste mijn riem niet, nu zit hij op gaatje 4, bijna 5 maar het doel is dat deze riem te groot wordt. Mijn mooiste moment tijdens het afgelopen half jaar was toch wel het moment dat ik mijn 5 km liep. Momenteel ben ik bezig met trainen voor de 10km, wat is het toch fijn!!

Groeten Martine

De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Martine 13 kg
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!