Afvalracer Judith: Ik doe het niet alleen

In de eerdere blogs ging het vooral om mij en mijn strijd tegen de kilo’s.

Maar deze strijd ben ik natuurlijk niet alleen aangegaan. Personal trainer Hanneke is mijn steun en toeverlaat deze periode. Deze blog wordt dan ook gebruikt om haar wat beter te leren kennen!

Voor mij was Hanneke geen totale vreemde toen we aan deze reis begonnen. In maart 2018 ben ik al begonnen met een looptraining die onder leiding van Hanneke stond. Helaas eindigde dit avontuur in 5km rennen en een achillespees blessure. Daarna zijn we elkaar eigenlijk uit het oog verloren, dus ik was heel verbaasd haar weer tegen te komen bij De Afvalrace.

Wat Hanneke allemaal kan?
Hanneke is voor mij de koningin van het rennen. Sinds jaar en dag heeft samen met haar vader een van de bekendste sportzaken gerund van Sittard. Maar ook toen was stil zitten er niet bij. Ze is in de sportzaak haar eigen looplab begonnen waar ze een uitgebreide loopanalyse kan maken. Op die manier kun je je sportprestaties verbeteren en blessures voorkomen. Tussendoor is ze bij Just Goo hardlooptrainingen gaan geven en is ze chi running trainer. Nadat de sportzaak gesloten is, heeft ze haar looplab op een andere locatie voortgezet en heeft ze de stap gewaagd om zich aan te sluiten bij Enforce. En wat een goede beslissing was dat! Hanneke kan als geen ander mensen naar een hoger plan tillen, haalt het beste uit iemand, kijkt naar de behoeftes en bereikt doelen zonder heel gek te gaan doen!

Is dat alles?!
Nee! Hanneke is ook nog eens vrouw van Jon en moeder van Julie en Joep.
En baasje van haar trouwe viervoeter, Carly.
Hanneke is van het principe: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg.

Ik kan haar altijd bellen of appen als het nodig is en doe ik dat niet, dan appt ze zelf wel om te checken of alles goed gaat!

Als we trainen doen we dit buiten en jeetje wat zijn er veel mooie plekjes in Sittard die ik nog niet kende…

Ze is een hardloopster pur sang, maar vooral een oprecht geïnteresseerd en empatisch mens! Iemand waar je altijd bij terecht kunt en die mij zeker weer even de spiegel voor houdt als ik dreig te verdwalen in mijn eigen hoofd!

Zonder Hanneke zou deze afvalrace geen succes worden, maar ook veel minder leuk en gezellig verlopen! Ik ben blij dat ik haar als trainer getroffen heb, want voor mij kon er geen betere match zijn!

@Hanneke…. nog maar 125 dagen met mij te gaan!

Groetjes Judith

Judith wordt begeleid door Enforce Run Sittard, je kunt Judith ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Judith 4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!