Afvalracer Jacqueline: “Lieve zus, je bent een TOPPER”

Deze week schrijven andere mensen over ons hoe ze vinden dat wij met De Afvalrace bezig zijn.

Mijn zus:
Als grote zus ben ik erg trots op Jacqueline, ze gaat door weer en wind met haar fiets 3 x per week sporten en daarnaast zorgt ze er ook voor dat ze gezond eet. Haar doel was om wat gewicht te verliezen en dat is nu duidelijk zichtbaar. Ze zit nu ook veel beter in haar vel en zij mag erg trots zijn op wat ze bereikt heeft want het was niet altijd gemakkelijk. Lieve zus, je bent een TOPPER, de laatste loodjes lukken jou ook nog.

Mijn ouders:
Mijn ouders zijn super trots op mij dat ik ondanks mijn baan in het ziekenhuis, hun elke week help en dan nog drie keer in de week een uur fiets en nog een uur sport. Hiernaast natuurlijk ook nog je huishouden en je sociale contacten onderhouden.

Mijn dochter en vriendin:
Ik ben super trots op mijn moeder en Milana ook. We zien haar helemaal veranderen in deze challenge. Het bewegen gaat veel makkelijker en ze zit veel lekkerder in haar vel. Pakt nu veel vaker de fiets of een stuk lopen. Met het koken is ze nu ook op een andere manier bezig, veel gezonder.Super goed ma en we houden van je een zijn super trots op je!

Mijn bonus dochter Naomi:
Wij zijn allemaal trots op Jaq. We zien je veranderen, in lichaam en houding. Je straalt meer als van te voren, zit lekker in haar vel. Buiten dat je veel sport en goed op je eten let is het belangrijkste dat je er van geniet.. en hoe.. je bent echt een topper!

Mijn lieve vriend:
Wat een toppertje heb ik. Ze werkt veel rare tijden. Hoe ze dit allemaal vol houdt. Dit is iets wat ik erg bewonder in haar. In het begin was het enorm wennen maar uiteindelijk hebben we onze draai erin kunnen vinden en ook kunnen blijven genieten. Ze blijft lachen en blijft positief en blijf haar steunen in haar keuzes. Ik hou van haar hoe ze ook is, maar vind het voor haar heel fijn dat ze zo goed afvalt. Toppertje!

Tot volgende week!
Groetjes, Jacqueline

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 19
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!