Afvalracer Carla: Collin is een topper in zijn vak!

Deze keer geen blog over mijzelf maar over mijn trainer Collin Oosthof!
De man die mij elke les weer weet te inspireren om het beste uit mijzelf te halen!

Ik heb Collin de volgende vragen gesteld:

Wie ben je?

Hoe en wanneer ben je begonnen als Mastertrainer bij Enforce?

Hoe kun jij met jouw passie voor anderen een verschil maken?

Wat doe je in het dagelijks leven naast Enforce?

Waarom heb je voor mij gekozen om deze uitdaging mee aan te gaan?

“Ik ben Collin Oosthof en sinds Januari heb ik de deuren van Enforce Harderwijk geopend.

Door mijn eigen passie voor sport, maar ook voor lekker eten laat ik zien dat een gezonde leefstijl goed samen gaat met genieten zolang alles maar in balans is.

Door duidelijk te maken waarom iets belangrijk is en dat de deelnemers voor houden worden ze krachtiger en halen ze het resultaat wat ze voor ogen hebben.

Dat is mooi aan het werk dat we doen.

Naast Enforce ben ik een gepassioneerde schermer. Het spelletje is fantastisch ingewikkeld. Het moeilijkste is het zo eenvoudig te houden.
Net zoals met veel dingen in het leven.

Verder doe ik vrijwilligerswerk in de kerk. Het is mooi om je talenten te gebruiken om andere te helpen. Dat is een tip die ik iedereen zou willen meegeven. Als je je nog niet inzet om iemand te helpen of een organisatie te steunen; denk dan eens na hoe jij andere kan helpen daar wordt je wereld mooier van!

Als iemand de laatste kans grijpt die ze heeft… eerst moet afbellen omdat ze niet kan, maar op de valreep ziek komt opdagen. Zwetend met een washandje om vervolgens echt eerlijk te zijn. Zichzelf te laten zien…en bereid is dingen op te geven. Dan ben ik bereid mijn tijd te investeren!

Collin Oosthof”

Ik wil zelf ook nog even wat kwijt over Collin!

Collin is een topper in zijn vak! Hij weet mij elke keer te inspireren het beste uit mijzelf te halen. Ik ben hem dan ook zo dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. We praten elke vrijdag even over de vooruitgang en/of stagnatie. De ene keer zijn we zo uitgepraat en de andere keer moet hij alles uit de kast halen om mij in te laten zien hoe het afvalproces werkt en mij hiervan te overtuigen, gelukkig heeft hij heel wat geduld…en zo weet ik zeker dat wij samen met mijn commitment gaan bereiken wat we voor ogen hebben!

Tot de volgende keer!
Groetjes Carla

Carla wordt begeleid door Enforce Harderwijk, je kunt Carla ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Carla 4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!