Afvalracer Anchela; spiegeltje, spiegeltje, ben ik dat nu echt ????

Of hou je me voor de gek ???

Ik zie een hele andere persoon als ik in de spiegel kijk. Ik herken haar wel, maar moet toch twee keer checken om te geloven dat ik dat ben. We zijn nu al 4 maanden verder en in die 4 maanden is er toch veel veranderd.

Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die nu in haar kleren zwemt. In sommige bloezen en truien lijkt het alsof ik een tent aan heb. Mijn broeken zakken af en zelfs in mijn riemen daar heb ik een extra gat in moeten maken. Niet te geloven dat ik 4 maanden geleden maat XL had. Ik schommel nu tussen de maten L/M.

Ik durf nog niet veel kleren te kopen omdat ik nog bezig ben met afvallen. Sportkleding vond ik wel belangrijk en ik heb een paar leuke kleding setjes gekregen. Ik verdiende wel een beloning na al mijn harde werk. Zo ben ik er achter gekomen welke maat mij nu past. Ik ben zo blij, want er is zo veel leukere kleding en het beste van alles het staat mij 10 keer beter hoe ik er nu uitzie. De grootste beloning die ik mijzelf ga geven wanneer ik mijn doel heb behaald, is een kledingkast vol met nieuwe kleren !!!!

Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand waar ik trots op kan zijn. Van zero conditie naar een dagelijkse routine van 5 keer sporten in de week. De kou, regen en storm heeft mijn sporten niet tegen gehouden. 4 maanden geleden zou ik geen voetstap hebben buitengezet en zeker niet om te gaan sporten. Ik zou snel hebben opgegeven als iets niet lukte en zou van alles verzinnen om er onderuit te komen.

De persoon ik die ik nu zie in de spiegel is geen opgever maar een doorzetter. Heeft een lichaam als een zandloper en niet de vorm van een appel. Maar het mooiste van alles is dat ook al ben ik er nog niet helemaal dat ik wel graag in de spiegel kijk. Ben nu al blij en gelukkig met wat ik zie. Dat was 4 maanden geleden absoluut niet het geval.

Zonder De Afvalrace zou ik niet zijn waar ik nu ben. Kilo’s lichter, centimeters minder, maten kleiner, vrolijker en een stuk zelfverzekerder.

Liefs Anchela

Anchela wordt begeleid door Enforce Rotterdam, je kunt Anchela ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Anchela 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!