Jill Heestermans

ill Heestermans behoorde tot de 8% van de succesvolle mensen in 2016. De overige 92% behaald zijn of haar goede voornemen, vaak al binnen enkele weken niet. Sluit het jaar af met dit verhaal van Jill en maak een commitment op je goede voornemen van 2017. Volg en lees dit inspirende verhaal:

“Ineens had ik het punt bereikt. Ik was er helemaal klaar mee. Er moest nu echt iets veranderen!! Ik was veel te zwaar, vanaf mijn 18e alleen maar aangekomen en na de zwangerschappen was het helemaal drama. Ik was het zo beu altijd maar te balen als ik voor de spiegel stond, geen energie te hebben, niet met mijn kinderen op de trampoline te kunnen springen en nog een hele rij met dingen die me in de weg stonden door mijn te zware lichaam.

Ik besloot me in te schrijven voor de Afvalrace. 180 dagen begeleiding, helemaal gericht op het afvallen en te zorgen voor een nieuwe lifestyle. Dit heeft mijn leven veranderd. Ik ben er voor de volle 100% voor gegaan. Geen crashdieet, maar gewoon goed op mijn voeding letten en vooral zorgen voor gezonde voeding, krachttraining en hardlopen. In 180 dagen ben ik een ander mens geworden. Ik ben niet alleen 20 kilo afgevallen, ik straal meer, kan leuke dingen met mijn kinderen doen, ik kan inmiddels naar een leuke kledingzaak en niet alleen voor grote maten, maar het allerbelangrijkste is dat ik veel beter in mijn vel zit!
Ik ben inmiddels een jaar verder en blijf stabiel qua gewicht. Ik sport nog steeds minimaal 3x per week en blijf bewust met de voeding bezig. Ik blijf mezelf doelen stellen om niet terug te zakken in oude gewoontes en ik kan wel zeggen dat ik mijn levensstijl heb veranderd.
Eeuwig dankbaar dat ik deze stap in mijn leven heb genomen!”

4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!