Afvalracer Patty: “Focus punten voor fase 3”

Wat zijn mijn focus punten voor fase 3? Dat zijn een paar punten. Een daarvan is mijn rug, het harde werk word nu al wel zichtbaar, maar ik ben er nog niet tevreden over. Ik wil nog even door trainen tot de spieren op mijn rug ook wat meer zichtbaar worden. Al ben ik al wel ontzettend blij met het resultaat dat er nu al is.

Het tweede puntje is mijn benen, de quads zijn al duidelijk zichtbaar, maar ik merk ook dat het proces van mijn benen wat langzamer gaat. Ik voel dat ik best wel wat sterker ben in mijn benen, en het ophogen van gewichten gaat daarom ook de goede kant op.
Het derde puntje is mijn buik. Dit gaat ook heel langzaam maar de lijnen worden ook zeker al zichtbaar. Ik weet dat ik dit heel lang door moet trainen om het gewenste resultaat te behalen, dus ik geef het de tijd. Zolang ik op dezelfde manier door blijf trainen zoals ik dat nu doe weet ik zeker dat ik heel ver ga komen.

Dit zijn wel de 3 meest belangrijke focus punten die ik in fase 3 aandacht wil blijven geven. Mijn armen en schouders train ik ook nog steeds, alleen gaan die wel erg hard in tegenstelling tot de rest. Hier ben ik natuurlijk ook enorm trots op, maar het hoeft voor mij niet te veel te worden, dan vind ik het zelf niet meer mooi en vrouwelijk. Daarom wil ik zeker meer aan mijn 3 punten gaan werken.

Tot volgende week!
Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 18
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!