Afvalracer Pascale: “Kan ik het nu helemaal alleen?”

En dan is het nog maar 3 weken tot de grote finale dag. Het einde van de officiële afvalrace nadert.
Een moment waar je naar toe leeft maar waar ik ook soms nog de kriebels van krijg.
In het afgelopen half jaar heb ik al veel geleerd, maar ben ik er echt aan toe om losgelaten te worden? Kan ik het nu helemaal alleen?

Ook deze week was het weer een week met veel spierpijn. Maar ja om er in de laatste weken zoveel mogelijk uit te halen, hoort dat er natuurlijk bij. Dus soms ben ik net een oud omaatje wat uit haar bed getakeld moet worden😊.

Afgelopen week ben ik weer terug geweest bij de internist. Hij vroeg zich oprecht af waarom ik ook al weer was doorgestuurd een tijdje geleden. Nou omdat ik te weinig eiwitten in mijn bloed had. Maar na alle tests kon hij toch niet bevestigen dat mijn eiwit lek terug was. Dus mag ik de medicatie die ik had gekregen weer gaan afbouwen. Maar toch blijf ik vocht vasthouden. En dat geeft een ander beeld op de weegschaal. Dus blijft toch de vraag: waar komt het dan vandaan?

Ondanks dat beeld van de weegschaal gaan we gewoon door. En blijf ik kijken naar alle positieve veranderingen die er al wel zijn. Daarom wil ik jullie ook allemaal van harte uitnodigen om erbij te zijn om vrijdag 5 april. Deze avond zullen we met zijn allen deze afvalrace feestelijk af sluiten. Ben jij er ook bij? Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden om jullie daar te zien. De toegang van deze avond is geheel gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via deze link: FEESTAVOND

Tot volgende week!
Groet, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 23
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!