Afvalracer Karin: “Kwakkelweekje 2”

Ook deze week verliep niet helemaal vlekkeloos. Zo liep ik maandagavond ineens, vrij onverwachts, in Ahoy in plaats van op het trainingsveld bij Mandy. Maar wat was het leuk om mijn tennisvoorbeelden ‘in het eggie’ aan het werk te zien. Ook mijn spinochtendje op woensdag viel helaas door omstandigheden in het water. Voor mijn doen, heb ik deze week te weinig sportuurtjes gedraaid maar die halen we dit weekend in met drie uurtjes ‘Spinnen voor Sophia’ in het Topsportcentrum in Rotterdam. Op mijn Facebook-pagina van eerder deze maand staat een link waar je mij kan sponsoren, want ik spin voor de vele chronisch zieke kindjes in ons land. Elke euro is meer dan welkom! Bij voorbaat dank!

Het eind van de Afvalrace is in zicht!
Nog een paar weekjes en dan stopt dit avontuur. Op 5 april a.s. staat de finale-avond gepland en dat voelt eigenlijk nog niet fijn. Ik wil nog even door om mijn, bijgestelde doel, te halen. Dus doorrrr …. en met het mooie weer de komende week, is een extra rondje wandelen door de oude Dordtse binnenstad ook geen straf!

De laatste loodjes!
Ik hoorde van meer mede-afvallers en mede-sporters dat het gewicht even niet afnam. En dat is natuurlijk voor iedereen frustrerend. Ik ga ervoor om toch mijn doel nog te halen en ik wil gewoon dat dat lukt. Dus hierbij steek ik jullie ook een hart onder de riem! Kom op! Het gaat ons lukken! We kunnen dit ….

Tot volgende week!
Groetjes, Karin

Karin wordt begeleid door Enforce Drechtsteden en is bij ons te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 19
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!