Afvalracer Jacqueline: “Met het eten gaat het goed”

Blog #2

Zo de eerste week sporten zit erop en we zitten nu in het midden van de tweede week.
Heb spieren gevoeld, die ik in al een hele lange tijd niet gevoeld heb. En ja natuurlijk heb ik er ook nog spierpijn bij.
Maar ik voel me heerlijk. Helemaal dat buitensporten in het Haagse Bos. We boffen allemaal maar dat het de eerste 2 weken van De Afvalrace nog zo’n mooi weer is. Heerlijk vitamine D opdoen.

Met het eten gaat het goed

In de ochtend eet ik meestal magere kwark met vers fruit. En als ik snel moet zijn een Optimel kwark 0% vet waar al een fruitsmaak aan zit. Die zijn ook heerlijk.

Drie uur later eet ik een tussendoortje bij mijn koffie, Nee geen koekje, maar ook een stukje fruit.

Bij de lunch weer 2,5 uur later eet ik vaak 4 volkoren crackers van wasa of van die lichtgewicht crackers met mager beleg erop en wat cherry tomaatjes en komkommer.

Dan weer 3 uur later dan heb ik de welbekende 4 uur dip. Dan neem ik een opkikker bouillon met een krokante rijst cracker. Dan red ik het tot het avondeten.

Ik probeer bij mijn diner zoveel mogelijk af te wisselen tussen vis en vlees. Dit doe ik dan samen met veel groente en ongeveer 100gr volkoren producten erbij. Zoals volkoren macaroni, fusili, spaghetti. Soms maak ik van een flespompoen frietjes uit de oven. Of ik haal mijn airfryer uit de kast.

’s Avonds drink ik nog 2 koppen koffie met warme melk en eet ik eigenlijk niet veel meer. Nu hoor ik Danielle in mijn gedachte, wat is niet veel?

Ik ben benieuwd wat de anderen allemaal op 1 dag eten in deze foodblog deze week.

Groetjes, Jacqueline

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

BLOG 2
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!