Afvalracer Danielle: Niet alleen NEE tegen zoetigheid, maar gewoon in het algemeen

De kerstspullen staan weer op zolder en het nieuwe jaar is begonnen.

Allereerst voor iedereen een gezond 2021.
Ik wil in de start van het nieuwe jaar Naron bedanken voor de goodiebag en New Care Supplements voor de voedingssupplementen, ook voor hun is het met Corona niet makkelijk en toch steunen ze ons ieder op zijn eigen manier. Thnx daarvoor

Het tweede deel van De Afvalrace is begonnen, dus doelen bijstellen.

Heel veel bijstellen is niet nodig.
De doelen die ik in 2020 had voor mezelf heb ik behaald, de makkelijkste kilo’s zijn eraf. Nu aan de bak om de rest eraf te krijgen.

Een goed gesprek met mastertrainer Sander van Enforce heeft me al in laten zien dat ik meer NEE moet zeggen. Niet alleen NEE tegen zoetigheid, maar gewoon in het algemeen. Daar ga ik dus mee aan de slag.
Zodat ik uiteindelijk JA kan zeggen, JA tegen mezelf, dat ik bereikt heb wat ik wil bereiken. Dus het is niet veel bijstellen, maar meer NEE zeggen. Niet het makkelijkste maar ook dat gaat me lukken. De drive is er nog steeds.

Mastertrainer Gianni gaat mijn sportschema aanpassen zodat de plaatsen aangepakt worden waar ik wil dat het vet verdwijnt. Al wordt het met de kou er niet makkelijker op om buiten te sporten. Dat wordt een extra dikke trui☃️zolang het maar niet gaat sneeuwen.. brrrr.

Hopelijk gaat Corona snel voorbij (al ziet het er niet zo uit) want ik merk dat het nu wel begint door te wegen. De sociale contacten begin ik meer en meer te missen, blijkt dat ik die echt wel nodig heb. ‘S avonds op de bank met het gezin is gezellig maar aangezien het hier normaliter meestal een zoete inval is, worden de avonden nu best saai. Weinig leuks op tv en elke keer een gezelschapsspel is het ook niet helemaal. De neiging om te snacken wordt dan wel groter en dan moet ik echt Nee zeggen.. pfffff.

Dus een nieuwe uitdaging, koken met mijn nieuwe crockpot, oefenen om lekkere gezonde maaltijden te maken.
Goed om de tijd mee te vullen (zeker in het begin) door uit te zoeken hoe alles werkt en om mijn doelen te bereiken!! En natuurlijk ook voor de rest van het gezin

Nu moet ik stoppen met bloggen en me snel omkleden en op naar Enforce (tegen het vriespunt en kans op sneeuw).

Groetjes Danielle

Danielle wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hoogstraten, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Danielle blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!