Afvalracer Colinda: “Doelen voor fase 2”

Wat een onderwerp, beetje lastig.

Ik had eerst als doel een kleding maat minder en meer kracht krijgen, verder kwam ik niet. Dus ik vroeg mijn coach Steef voor advies en ik vertelde mijn doelen. Maar ik kreeg te horen dat het een terughoudend doel is en dat ik een concreet doel moet stellen. Meer kracht word vanzelf opgebouwd dus ook niet echt een concreet doel. Ook vragen waarom dat dit zo belangrijk is voor mij en wat het met me doet. Ik moest groots denken. Mijn god, de paniek sloeg toe. Maar het heeft me wel aan het denken gezet.

Dus hierbij mijn grootste, concrete doelen voor fase 2 en waarom?

Doel voor mijn lichaam
Tien kilo lichter, want minder gewicht is gezonder , minder kans op bepaalde ziekte en een stap dichter naar gezond gewicht. En met gewicht verliezen bedoel ik mijn vetpercentage, anders heeft het nog geen nut.
Tien centimeter eraf bij mijn taille en bij mijn heupen, dit ook weer voor mijn gezondheid. Want ook buikvet is meer risico voor de gezondheid.

Sportdoelen
Deadlift 60 kilo, squat 60 kilo en benchpress 45 kilo.
Ik zit nu bij allemaal pas op 20 kilo.
Het is niet zo zeer dat dit heel belangrijk is, maar ik zou het wel echt super gaaf vinden als ik dit haal. Ik denk dat het goed is voor mijn zelfvertrouwen.

Afgelopen week heb ik mijn nieuwe schema gehad en ik was net gewend aan mijn vorige schema. Dus voor mijn gevoel was ik terug bij af, wat natuurlijk totale onzin is. Maar de meeste oefeningen gingen net lekker en dat is nu niet meer zo. Dat komt allemaal wel weer goed. Weet je wat het is, ik hou eigenlijk niet zo van veranderingen. Dit is dus totaal weer uit mijn comfortzone. Maar ik ben realistisch en weet dat dat nodig is om te groeien.

Het was een pittige blog om te schrijven, maar het is me gelukkig gelukt!

Tot volgende week!
Groetjes Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

BL10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!