Afvalracer Pascale: “een sport beha die zelfs 10 cm kleiner was in de omvang”

Mijn week

Zaterdag 17 november was ik aan de beurt voor de verrassing van Enforce. Om 10:00 uur had ik een afspraak bij de Tosti club in Breda. Daar aangekomen waren ook Karin en Eveline daar. Zij zitten ook in De Afvalrace. Het was erg leuk om hen weer eens te zien en te spreken. Omdat je allemaal met hetzelfde bezig bent, loop je ook best vaak tegen dezelfde dingen aan. En dan is het fijn om daar eens samen over te sparren.

Verrassing

Al snel sloot Marieke bij ons aan. Zij is een oud deelneemster en ambassadrice van De Afvalrace en nam ons mee naar de verrassing. We gingen een stukje lopen en kwamen aan bij lingeriewinkel Naron, hét adres voor een grote maat borsten, billen of allebei in Breda. We mochten alle drie een nieuwe sportbh uitzoeken. Wat een super gaaf cadeau. Eenmaal binnen in de winkel werden we goed ontvangen en werd onze omvang gemeten om een goede sportbh aan te meten. En wat is het dan heerlijk om te horen dat je omvang al 5 cm kleiner is dan de BH die je draagt. Eenmaal aan het passen, bleek dat de eerste keuze niet de juiste keuze was. Na 3 rondes kwam de verkoopster van Naron aan met een sport beha die zelfs 10 cm kleiner was in de omvang. Dan kan je dag echt niet meer stuk. Want hoe gaaf is het om ook te merken dat niet alleen het gewicht naar beneden gaat, maar dat ook de centimeters mee doen. Naron, enorm bedankt voor dit mooie geschenk. Dit cadeau zal zich zeker vele uren in het zweet gaan werken.😊

Fysio

Verder heb ik deze week weer een bezoekje aan de fysio afgelegd en hij is zeer tevreden over de voortuitgang met mijn schouder. Ik mag rustig aan weer gaan trainen met de schouder en hem voorzichtig weer gaan belasten. Wat inhoud dat ik wat extra oefeningen heb meegekregen om in mijn sportschema op te nemen. Maar wel met de nadruk op rustig aan opbouwen. En dat is iets wat ik nog wel eens lastig vind. Ik had het liefst weer gelijk gaan trainen voor de waterpolo, maar dat zit er nog even niet in. Maar goed, alles voor het goede doel.

Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!