Afvalracer Jacqueline: “Naron, hele leuke vrouwen die je op je gemak stellen”

Deze week had ik het moeilijk, ik voelde mij erg moe en was niet vooruit te branden. Het zal wel met de herfst dip te maken hebben.

Halverwege de week had ik echter wel een leuk opkikkertje. We werden verwacht in Breda bij Naron een leuke lingeriewinkel met grote maten lingerie en badmode vanaf omvang 60 en van cup DD t/m O. We mochten een sportbh uitzoeken en deze werd geheel op maat uitgezocht. Deze winkel wordt gerund door hele leuke vrouwen die je op je gemak stellen.

Nu even wat schrijven over mijn lievelings eten.

Voor mijn ontbijt doe ik soms in het weekend heerlijk verse tartaar met uitjes en een gekookt eitje er boven op. Zalig is dat en het vult goed!! Omdat ik veel onregelmatig werk, kook ik vaak voor een paar dagen of ik vries het in. Mijn keuze valt dan meestal op een heerlijk pompoen soep met gehakt balletjes. Jammie, één flinke mok en je zit heel de avond vol.

Mijn recept van mijn pompoensoep
– 1 flespompoen
– 1 grote winter peen
– 2 uien, grof gesneden
– 1 sinaasappel uitgeperst en gebruik dan het sap
– 3 knoflook tenen
– 1 appel
– 300gram runder gehaktballetjes.

De uien bak je even glazig en erna de knoflook tenen erbij. De pompoen en de penen(snij je in kleine stukken) kook je in 1,5 liter bouillon (2 groente blokjes erbij) laatste 7 minuten de appel erbij. Dan gooi je de uien, knoflook erbij en dan pureer je het. Dan het sinaasappel sap erbij de gehaktballen en dat nog even laten pruttelen. Eet smakelijk.

Groetjes, Jacqueline

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 6
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!