Afvalracer Colinda: “Afgelopen week werden we verrast door lingeriewinkel Naron”

Deze week heb ik een recept voor jullie. Dit recept vinden ze bij ons super lekker.

Vegetarische koude pastasalade: voor 4 personen

– 250 gram volkoren penne
– 100 gram biologische kaas
– 1 sjalot, ui of rode ui
– 2 el bio olijfolie
– 1/2 el kraanwater
– 1 el bio gedroogde oregano
– 1 komkommers
– 40 g rucola

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking alldente. Giet de pasta af en houd wat van het kookvocht apart. Snijd de kaas en snijd de sjalot fijn. Roer de olie om met 1 el kaas en 1/2 el water. Breng op smaak met peper en oregano. Schep het mengsel met de ui door de pasta. Wil je de pasta wat smeuïger maken, roer er dan nog wat achtergehouden kookvocht door. Laat de pasta afkoelen. Snijd de komkommer in stukjes. Schep de afgekoelde pasta om met de komkommer en de rucola en bestrooi hem met de rest van de kaas. Breng op smaak met (versgemalen) peper.

Variatietip:
Kies een andere sla soort of andere kaas , let op dat de kaas biologisch is met vegetarisch stremsel anders is het nog niet vegetarisch.
Lekker erdoor heen is bijvoorbeeld ook cherrytomaatjes of gewoon meer groente.

Verrassing

Afgelopen week werden we verrast door lingeriewinkel Naron in Breda. Naron heeft alles op het gebied van lingerie en badkleding vanaf omvang 60 cup DD t/m K en we mochten een mooie sportbh uitzoeken. Dit had ik dus niet verwacht. Wat was dit een leuke verrassing. De bh zat ook heel mooi. Kan niet wachten totdat ik er mee kan sporten. Mijn maat hebben ze moeten bestellen en krijg ik een dezer dagen binnen. Ik heb voor de kleur paars met zwart gekozen.

Verder ging het afgelopen week ook goed met de trainingen en met de voeding bijhouden, maar helaas is het resultaat nog niet zo goed op de weegschaal te zien. 1,5 kilo vanaf 8 oktober. Het is behoorlijk frustrerend om op de weegschaal te staan, maar gelukkig meet ik mezelf ook op, daar ben ik 7 september mee begonnen en daar zijn de resultaten wel te zien ,gelukkig. Taille is al 10 cm vanaf en heupomvang 11 cm. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Dat helpt mij wel om gewoon alles door te zetten.

Mentaal gaat het tot nu toe eigenlijk wel goed, ik heb hooguit een keer in de week een dip. Maar ik herpak mezelf sneller. Het heeft namelijk totaal geen zin om er in te blijven hangen en je helpt er jezelf niet mee.

Ik ga in ieder geval door zoals ik er mee bezig ben, het zinnetje “stop met stoppen” zit nog steeds in mijn hoofd. Dus dat doe ik en nu met mijn nieuwe sportbh van Naron!

Ik hoop dat jullie mijn recept gaan uitproberen en tot volgende week weer!!

Groetjes, Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 6
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!